Helyi lopások

2020.06.11

Ha a kormány nem költené el propagandára, Nyíregyházának 353 millióval jutna több

Rogán Antal propagandaminisztériuma idén eddig 30 milliárdos forintra szerződött két haveri céggel. Ezt a pénzt szétoszthatták volna inkább az önkormányzatok között és adhatnának belőle Nyíregyháza városának is. 

2020.06.04

Szabó Tünde és Vinnai Győző milliókat visznek haza a semmiért

Miközben emberek tömegei veszítik el a munkájukat és a jövedelmüket, a nyíregyházi Fidesz-csicskák úgy is megkeresik a csekély havi 1,1 milliós alapbért, hogy a Parlamentbe csak bámészkodni járnak, nem dolgozni.

2020.05.27

448 milliót vett el Orbán Nyíregytől, az osztrák önkormányzatok 1 milliárd eurót kapnak

A koronavírus elleni védekezés miatt anyagi nehézségekkel szembesülő önkormányzatokat segíti az osztrák kormány. Nyíregyházától ezzel szemben jelentős összeget vontak el.

2020.05.20

Szabó Tünde miatt ezer milliárd forint közpénz elköltése válhat titkossá

Ma ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP képviselői, hogy a magyar emberek érdekeinél sokkal fontosabb nekik Mészáros Lőrinc gazdagodása.

2020.05.18

Közel 362 millió mínuszt jelent Nyíregyházának a letelepedési kötvény bevezetése

Nemcsak hogy érdemi hasznot nem hozott a letelepedési kötvény, de súlyos nemzetbiztonsági kockázatot jelentő személyek jutottak be az országba komolyabb ellenőrzés nélkül. Az már csak hab a tortán, hogy harminc milliárd forintot buktak a magyar adófizetők.

2020.04.17

Tovább gazdagítja a kormány a nyíregyházi fidesz-bábokat

A pofátlan vámpír-kormánynak a jelenlegi helyzetben is az az első, hogy a haveri társaságot továbbgazdagíthassa. A tavaly saját maguknak sikeresen megszavazott busás fizetésemeléstől hányingerünk támad.

2020.04.06

Orbán durván megszorítja Nyíregyházát, 448 milliót vesz el a várostól

Egyetlen Orbán Viktorunknak ismét jó ötlete támadt. Arra gondolt, tök jól járna, ha benyúlná az önkormányzatok bevételének jó részét.

2020.03.06

A Fidesz 5 főbűne Nyíregyházán és környékén

Sajnos Nyíregyházára és környező térségébe is elér a mocskos Fidesz-kormány keze, így elég nagy az itt elkövetett bűnök sora. Bár, hosszú oldalakat pötyöghetnénk tele a gusztustalan cselekvéseikkel, most maradunk a jól bevált öt pontnál, hogy senkinek ne támadjon hányingere.

2020.03.02

A nyíregyházi fideszesek fizetéséből az unokák is vígan élhetnek

A Fidesz pofátlanságának nincs határa. A vámpír-kormány tavaly sikeresen megszavazott saját magának egy busás fizetésemelést, hogy a haveri társaságot nyugodtan továbbgazdagíthassa.

2020.02.18

Dr. Kovács Ferenc sztáredzőket hív Nyíregyházára

A nyíregyházi fideszes polgármester, Dr. Kovács Ferenc úgy véli, ráfér a lakosokra némi sportolás. És mit találhatott volna ki jobbat, óriási összegeket fizet a celebeknek, hogy megmozgassák a helyieket. 

Kövessen minket

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom