Megjelent a koronavírus a mohácsi kórházban

Megjelent a koronavírus a mohácsi kórházban

2 orvos, 7 beteg és 15 ápoló, illetve egyéb munkakörben dolgozó alkalmazott PCR tesztje lett pozitív - írja Pávkovics Gábor Mohács fideszes polgármestere. 

Az előírt eljárásrendet követve a betegek a területileg kijelölt ellátó centrumokba kerültek, a kontaktnak minősített dolgozók karanténban vannak
Az osztály valamennyi dolgozóját és betegét teszteltük, az első tesztek eredménye mindenkinél negatív lett - írja közleményében az újonnan megválasztott fideszes polgármester, Dr. Csizmadia Csaba tájékoztatása alapján.
A Változást Akarók Nemzedéke szerint a polgármester 5 napos késéssel számolt be az eseményekről. Reméljük a továbbiakban is pontos, naprakész tájékoztatást kapunk, a közös, sikeres járványügyi eredmények eléréséhez - írják. 
 
Az új felvételes belgyógyászati jellegű betegek ellátását átmenetileg a Komlói Egészségcentrum (belgyógyászat), valamint a Pécsi Tudományegyetem (gasztroenterológia) végzi, mindaddig amíg a második teszt megérkezése és a záró fertőtlenítések után, meg nem tudjuk nyitni újra a belgyógyászati osztályt.

A többi ellátási területen továbbra is zavartalanul folyik a biztonságos betegellátás.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Tényleg bezárja a kormány a mátészalkai kórház nőgyógyászati és szülészeti osztályát?

A mátészalkai kórház nőgyógyászati és szülészeti osztálya körül a bezárás híre kering - írta Babosi György Facebook-oldalán.

  • 2020.10.21

Nyíregyháza: brutális adatok derültek ki Káslerék ágyfelszabadítása kapcsán

Nyilvánosságra hozták, hogy hol és mennyi ágyat kellett kiüríteni a fideszes-bérenc parancsára. 

  • 2020.10.20

A Fidesz 5 főbűne Nyíregyháza térségében, amit nem felejtenek el a lakosok

2019 nem hozott változásat a nyíregyházi lakosok számára. A Fidesz továbbra is a városban maradt, hogy tönkretegye a települést.