Egy szabolcsi átlagpolgár 2,5 évnyi fizetését durrantotta el a kormány Koncz kampányára

Egy szabolcsi átlagpolgár 2,5 évnyi fizetését durrantotta el a kormány Koncz kampányára

Hatalom mindenek felett: brutális összegeket tolt Koncz Zsófi kampányára a Fidesz.

Orbánéknak úgy tűnik semmi sem drága. Csak a közösségi médiás reklámokra többet költöttek, mint amennyit az egészre szabad lett volna.

Mindezt egy igencsak gyenge nyereségért. 

A Fidesz ugyanis végül nagy áldozatok árán csak kicsikarta a győzelmet: Orbán-bábja, Koncz Zsófia nyerte a hétvégi időközi választást Borsodban. Azt, hogy milyen eszközökkel érte ezt el, arról rengeteget írtunk már: volt olcsó krumpli, ingyen laptop, integető miniszterek és még sokáig lehetne sorolni.

Egy országgyűlési képviselőjelölt a szabályozás szerint összesen 5,4 milliót költhetne a teljes kampányára. Ezt a borsodi Fidesz-csicska már a facebook hirdetésekkel túllépte. Ezen kívül teleplakátolták a képével a körzetet és és a létező összes helyen őt tolták. 
A fidesz-báb csak Facebook reklámokra 5,5 milliót költött el - írta meg a Telex.

Ez az óriási összeg egyébként egy szabolcsi átlagember 2 évnyi fizetését jelentheti. Hisz mind tudjuk, ahogy minden mást is, valószínűleg ezt is a magyar polgárok zsebéből vették ki. 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Így emlékezhetsz meg idén 1956 hőseiről

Méltó módon emlékeznél meg az '56-os forradalom és szabadságharc hőseiről? Idén több eseményen is megteheted! Mi pedig Facebookon fogjuk közvetíteni a legfontosabb történéseket.

  • 2020.10.22

Karácsony: az EU-pénzek felét az önkormányzatokon keresztül használjuk fel!

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége támogatja a Szabad Városok kezdeményezését, amely célja, hogy az Európai Unió válságkezelő támogatása a kiváltságosok gazdagodása helyett a többség javát szolgálja - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.10.22

Laborország: Ausztria szigorít, Orbán mégsem követi a példáját

Úgy néz ki, a miniszterelnök szabadjára engedte a járványt Magyarországon és a súlyos helyzet ellenére sem vezet be újabb korlátozásokat.