Nincs elég stadion Magyarországon: kap egyet Nyíregyháza is

Nincs elég stadion Magyarországon: kap egyet Nyíregyháza is

A felcsúti miniszterelnök hóbortja: stadionépítés. Még akkor is, ha az a jónéhány millió és milliárd jóval fontosabb területekre is csöpöghetne. 

Nyíregyháza is kap egy stadiont. 

A BMSK közbeszerzést írt ki a 8150 fős labdarúgó stadion tervezésére és kivitelezésére. A közlemény az uniós közbeszerzési közlönyben olvasható.

Az óriási, 10 160 négyzetméter alapterületű, fedett nézőterű sportpálya megfelel majd az MLSZ-C és az UEFA-II követelményeinek. 

A nyertes feladatai közé fog tartozni az építési engedély megszerzéséhez szükséges tervezési feladatok és az építési engedély megszerzésének ügyintézése, a kivitelezéshez szükséges összes kiviteli tervezési feladatok elvégzése, továbbá a rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban történő kivitelezés is. Minderre 900 munkanap áll majd a rendelkezésére, a becsült ellenértéket nem közli a felhívás - írta a napi.hu.

A lap információi szerint

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben épületek tervezési és/vagy építési és/vagy felújítási és/vagy átalakítási és/vagy bővítési munkáinak kivitelezéséből legalább nettó 10 milliárd forint árbevétele származott. Az ajánlattételi határidő november 9. Az értékelésnél 70 súlyszámmal szerepel az ár és 30 súlyszámmal a minőség.

Úgy tűnik, hazánkba stadionból sosem elég. 

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.22

Így emlékezhetsz meg idén 1956 hőseiről

Méltó módon emlékeznél meg az '56-os forradalom és szabadságharc hőseiről? Idén több eseményen is megteheted! Mi pedig Facebookon fogjuk közvetíteni a legfontosabb történéseket.

  • 2020.10.22

Karácsony: az EU-pénzek felét az önkormányzatokon keresztül használjuk fel!

A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöksége támogatja a Szabad Városok kezdeményezését, amely célja, hogy az Európai Unió válságkezelő támogatása a kiváltságosok gazdagodása helyett a többség javát szolgálja - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.10.22

Laborország: Ausztria szigorít, Orbán mégsem követi a példáját

Úgy néz ki, a miniszterelnök szabadjára engedte a járványt Magyarországon és a súlyos helyzet ellenére sem vezet be újabb korlátozásokat.