Marakodnak a Konczon: Vastag Csaba széles nyelvcsapásokkal evez a Fidesz farvizén

Marakodnak a Konczon: Vastag Csaba széles nyelvcsapásokkal evez a Fidesz farvizén

A fideszes Koncz Ferenc halála miatt tartott vasárnapi időközi választáson a Fidesz technikai kétharmada múlik, ezért nagyon komolyan veszik a kampány. Volt itt minden a krumpliosztástól a minisztériumi ajándéklaptopig, most pedig a fideszes celebet is bevetették.

A kampány legszebb pillanatai címmel bemutatott videóban, amit Koncz Zsófia fideszes jelölt kampánystábja Vastag Csaba X-faktor-sztárral együtt készített, van minden. Válogatottan csillogó szemű nyugdíjasok hallgatják a szintén rendkívül csillogóra fényezett Zsófiát, aki az előbb még a várban kávézott Csabával. A videót egyébként nem lehet beágyazni, ezért aki szeretne egy enyhe émelygést, annak kattintania kell.

Minek kell Csabának Zsófia?

Nyilván annak, akinek nincsenek más elvei, csak a pénzt és a csillogást szereti, vonzó ötlet a Fidesz oldalán beszállni egy kampányba, hiszen utána különféle jutalmakat lehet kapni. Nyilván ez sok minden lehet, a Szerencsejáték-pénztől egészen a garázskoncerten át az államilag támogatott arénás fellépésig, ahol eleve tízmilliós veszteséggel terveznek - széles a skála. Az enyhe émelygés ilyenkor egyre erősebb hányingerré fokozódik a jóérzésű ember gyomortájékán.

Marakodnak a Konczon

Azzal, hogy Koncz Ferenc balesetben meghalt, a Fidesz ténylegesen elvesztette a legerősebb emberét Borsod-Abaúj-Zemplénben, ha pedig lánya nem tudja megnyerni a választókerületet, akkor a kétharmadot is elvesztik. Persze a Mi Hazánk nevű csicskapárt képviselőit nyilván kilóra meg tudják majd venni a szavazásokhoz, de azért ez mégis nehezítése a diktátorkodásnak, amit ők szeretnek.

A kampány azért is érdekes volt, mert míg Bíró László, a demokratikus összefogás jelöltje állandóan az utcán volt, Koncz Zsófia fideszes aspiránssal nem lehetett találkozni. Csakis előre megszervezett, zárt körű eseményeken vett részt, ahova csak regisztráció után lehetett bekerülni.

Egyébként Koncz és kampánystábja a hajrában még az összefogás szót is lenyúlták, hogy megpróbálják megtéveszteni a választókat.

Az összefogásnak azonban csak egy jelöltje van Szerencsen, Tokajban, Tiszaújvárosban, Tarcalon és a környéken: Bíró László. Koncz nem más, mint Orbán csicskája.

A Fidesz mindent bevetett ebben a kampányban, szerintünk ezek a momentumok mindenképp érdekesek voltak:

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.21

Czeglédy Csaba pert nyert: Orbán csicskasajtója hazudott róla - FFF

Bíriói ítélet bizonyítja a Ripolst és a Lokál nevű fideszes szennylapok, valamint az Origo ordas nagy hazugságokkal támadták a Demokratikus Koalíció politikusát.

  • 2020.10.14

A fideszes csicskaképzés megy, a tanárok meg hullanak, ez Orbánország ma

A Pedagógusok Szakszervezete három olyan tanárról is tud, akik egészen biztosan és igazoltan koronavírus-fertőzés miatt haltak meg. Orbán nem védi meg a pedagógusokat, neki másra kell a pénz, például a csicskautánpótlásra és stadionokra.

  • 2020.10.12

Ha csak egy cikket olvasol el az időközi választásról, ez legyen az

A hétvégi időközi választáson óriási lépést tettek a szabadságszerető magyarok Orbán Viktor leváltása felé. Az összefogás működik, és 2022-ben a győzelmet is elhozza majd a köztársaságpárti erőknek.